دومین نشست مشترک با سازمان های مشارکت کننده
02 مرداد 1403
دومین نشست مشترک با سازمان های مشارکت کننده

دومین نشست مشترک با سازمان های مشارکت کننده در سومین همایش ملی اقتصاد دفاع روز سه شنبه  1403/05/02 با حضور نمایندگان محترم در دانشگاه دفاع ملی سالن جلسات شهید صیاد شیرازی برگزار گردید در ابتدای جلسه  پس از تلاوت آیاتی از کلام الله و استماع بیانات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در رابطه با شعار سال 1403، دبیرمحترم همایش جناب آقای دکتر مهدی ریاضی گزارشی از روند فعالیت های همایش (وضعیت مقالات سفارشی، پیش نشست ها و ...) را ارائه داده و از همکاری دانشگاه ها و سازمانهای فعال قدردانی کردند.

در ادامه نظرات نمایندگان محترم مورد استماع قرار گرفت که در این مورد شرکت ها و سازمان های ذیل در جلسه حضور داشتند و نظرات و پیشنهادات خود را مطرح کردند.

• پژوهشگاه علوم و معارف دفاع مقدس شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی
  • دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش جمهوری اسلامی ایران
  • دانشگاه امام علی (ع)
  • سازمان اقتصاد مقاومتی آجا
  • قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء
  • قرارگاه اقتصادی ودجا
  • شرکت سرمایه گذاری غدیر
  • شرکت سرمایه گذاری شستان
  • شرکت پلیمر آریا ساسول
  • سازمان پدافند غیر عامل کشور
  • شرکت پتروشیمی بندر امام خمینی(ره)
  • دانشگاه خوارزمی
  • دانشگاه صنعتی مالک اشتر
  • دانشگاه شاهد
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات
  • شرکت پتروشیمی پردیس
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب
  • مؤسسه مطالعات و پژوهش های بازرگانی
  • پژوهشکده پولی و بانکی بانک مرکزی
  • شرکت هلدینگ توسعه ترابر
  • پژوهشکده امنیت اقتصادی تدبیر
  • دانشگاه خوارزمی
  • پژوهشکده اندیشه دفاعی
  • موسسه توسعه و تحقیقات افتصادی دانشگاه تهران
  • مرکز مطالعات راهبردی ارتش
  • مرکز مطالعات راهبردی فراجا
  • پژوهشکده امور اقتصادی
  • دانشگاه امام صادق (ع)
  • مرکز پژوهش های مجلس

همچنین نماینده دانشگاه های اصفهان، علوم دریایی چابهار، پژوهشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی که شرایط حضور در جلسه را نداشتند از طریق لینک گروه اقتصاد در اسکای روم، بصورت مجازی در جلسه شرکت و اظهار نظر داشتند

آقای دکتر دریاضی دبیر همایش، تأکید کردند که دانشگاه ها و سازمان ها با مشارکت یکدیگر نشست های جامع، غنی تر و تخصصی تری را برگزار کنند.

همچنین اعلام گردید به منظور ایجاد خط ارتباطی بین صنعت و دانشگاه، در روز همایش غرفه های نمایشگاهی از توانمندی های مشارکت کنندگان و حامیان برپا خواهد شد و در انتها از کارآفرینان برتر حوزه اقتصاد دفاع و اقتصاد ملی با تندیس تقدیر به عمل می آید که انتخاب این عزیزان توسط کمیته علمی همایش که متشکل از صاحب نظران این عرصه است صورت می گیرد.

در پایان جلسه، دبیر همایش از نمایندگان حاضر در جلسه در خواست کردند که طی 10 روز آینده عناوین مقالات و پیش نشست های پیشنهادی را با مشخص کردن محورهای اصلی جهت تسریع در روند همایش به دبیرخانه ارسال کنند.