همایش های علمی بستر مناسبی برای نشر و ارائه دستاوردهای علمی فراهم می سازد و امکان نقد و بررسی این یافته ها را در جامعه علمی فراهم می کند. همایش های علمی یکی از ابزارهای مناسب برای پیشبرد مقاصد آموزشی و پژوهشی گروه های علمی دانشگاهی است که چنانچه به درستی برنامه ریزی و سازماندهی شود، زمینه لازم را برای ارتباط بین دانشگاه و مؤسسات علمی با واحدهای اجرایی و سازمان هایی که به نتایج پژوهش ها و دستاوردهای علمی نیاز دارند فراهم خواهد کرد.

از اهداف اصلی برگزاری همایش ملی اقتصاد دفاع ، ارائه راهکارها و دستاوردهای جدید علمی و ارتقای سطح آموزش و پژوهش در حوزه اقتصاد دفاع است. بدیهی است که استفاده از ظرفیت ها و الگوهای بخش دفاع می تواند به رشد و پیشرفت اقتصادی کشور کمک های قابل توجهی داشته باشد.

با توجه به نام گذاری سال 1403 با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم توسط مقام معظم رهبری (مدظله العالی) نقش نیروهای مسلح در راستای مردمی سازی، هوشمند سازی  و توسعه اقتصاد بین الملل مثمرثمر باشد. لذا معرفی و توسعه دانش اقتصاد دفاع می تواند راهگشا و زمینه ساز رشد مثبت اقتصادی در کشور محسوب شود.

سامانه مدیریت برگزاری همایش ملی اقتصاد دفاع  هم اکنون علاوه بر همکاری با دانشگاه های نیروهای مسلح با دانشگاه های مورد تایید وزارت علوم و تحقیقات و همچنین سازمان ها و نهادهای مختلف در حال تعامل و برگزاری جلسات پی در پی در راستای برگزاری هرچه بهتر همایش می باشد.